neljapäev, 20. mai 2010

Hiinapärane kana-nuudlisupp

Veidi teistmoodi supp. Tummine, huvitav. Teravuse astet saab ingveri ja küüslaugu abil mõnusasti reguleerida. Retsept ikka nami-namist (mul siin veidi mugandatud oma maitsele) ja kogus ikka neljale (nagu mulle seda kirja panna meeldib).

1 l vett
3 sl sojakastet
1-2 küünt küüslauku
3-4 cm jupp ingverit
2 porgandit
2 porrut
2 kanafileed
150g šampinjone
85 g munanuudleid. 


Kalla sojakaste ja vesi potti, lisa hakitud küüslauk, riivitud ingver(viimast kahe kogus sõltub teravuse astme soovist- algretseptis on toodud väiksemate kogustega, siis saab suhteliselt mahe supp), peenikesteks kangikesteks lõigatud porgand ja ribadeks lõigatud kanafilee. Lase keema ja keeda kümmekond minutit.
Seejärel lisa viilutatud šampinjonid, ratasteks lõigatud porrud ja nuudlid. Lase veel keeda umbes viis minutit. Serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar