teisipäev, 17. august 2010

Spagetid kukeseenekastmega

See roog on ülimalt lihtne aga väga maitsev. Praegusel, kergelt sügisesse kiskuval ajal imehea soendav õhtusöök, mis valmib üksjagu kiiresti.
Ja kukeseene imeline maitse koos kreemja kasmega ja heade makaronidega...oehh :)
Retsept ikka nami-namist, kogus neljale.

400g kukeseeni
1 keskmine sibul
2 dl 10% rõõska koort
0,5 dl hakitud peterselli
praadimiseks võid
soola
pipart
----
200g spagette
juustu
peterselli


Kukeseened tuleb kergelt pesta, nõrutada ja siis hakkida. Koorima-hakkima peab ka sibula.
Edasi lasta pann kuumaks, sulatada seal paras tükk võid ning sibulad koos kukeseentega ära praadida. Maitsestada soola ja pipraga, lisada koor ja peenelt hakitud petersell ning lasta veidi aega haududa.

Spagetid tuleb keeta al dente, seejärel segada kukseenekastmega läbi ja serveerida kuumalt. Peale riivida veidi juustu ja kaunistada hakitud peretselliga.
(Tegelikult tegin sööki selles järjekorras, et hakkisin seened ja sibula, siis panin makaronid keema ja siis tegutsesin kastmega edasi. Niiviisi valmisid road suhteliselt samal ajal.)

1 kommentaar:

  1. P.S Seda rooga tasub proovida ka puravikega, väga hea saab ;)

    VastaKustuta