pühapäev, 13. aprill 2014

Lehttaignaampsud päiksekuivatatud tomatiga

Lihtsad ja kiired ampsud, mida mõned päevad tagasi supi kõrvale sõime. Mina tegin tavalised neljakandilised ampsukesed, aga loomulikult võib lehttaignaribad ka rulli või spiraali keerata, on põnevam. :)

lehttaigent
Merevaiku või muud määrdejuustu
meelepärast juustu (kasutasin Valio Fortet)
kuivatatud basiilikut
päiksekuivatatud tomateid õlis, pisikesteks tükkideks hakituna


Laotasin lehttaigna lauale, määrisin õhukese kihina peale Merevaiku (et muud komponendid paremini kinni jääks), riivisin peale Valio Forte juustu, raputasin peale basiilikut ja päikesekuivatatud tomati tükikesed. Lõikasin taignast u 2 x 8 cm ribad, laotasin küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetasin 220*C ahjus, kuniks ampsukesed olid kerkinud ja pealt pruunid. Tõstsin ahjust välja ja lasin jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar